Adres en route Amersfoort

foto amersfoort 1MAMZ! ACADEMY
Amsterdamsweg 43A
3812 RP Amersfoort

Nevenvestiging Amersfoort
De docentenopleiding NatuurlijkZwanger van MAMZ! Academy wordt in 2015 ook gegeven in Amersfoort. De locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg en ligt 20 minuten lopen vanaf het station. Je kunt voor de deur gratis parkeren.


Routebeschrijving


Met de auto

Vanaf de Al
Neem afslag 12 Bunschoten. Volg de borden richting Amersfoort/dierentuin (= N199). Blijf rechtdoor rijden over de rotondes en over de brug tot de stoplichten (met aan de rechterhand de Praxis). Sla linksaf en volg de Amsterdamseweg richting centrum. Sla linksaf bij de Gamma (=Industrieweg)1 Neem de eerste straat links en draai direct links de ventweg op richting Gamma. Rij dan door tot je bij het fitnesscentrum bent. Sla rechtsaf het pad op tussen het fitnesscentrum en de Kwantum. Je rijdt nu de parkeerplaats op en ziet ons gebouw aan de rechterzijde.

Vanaf de A2 uit noordelijke richting
Neem afrit 8 Amersfoort-Hoevelaken. Ga linksaf bij de stoplichten de Hogeweg op. Volg Amersfoort-Centrum (links aanhouden) tot op de stadsring. Blijf de stadsring volgen tot onder het treinviaduct. Rij door totdat je aan de rechterhand de Gamma ziet. Rij bij de Gamma de ventweg van de Amsterdamseweg op. Rij dan door tot je bij het fitnesscentrum bent. Sla rechtsaf het pad op tussen het fitness centrum en de Kwantum. Je rijdt nu de parkeerplaats op en ziet ons gebouw aan uw rechterzijde.

Vanaf de A2 uit zuidelijke richting en vanaf A12 via N227 naar Amersfoort
Vanaf afrit Maarn A28/N227: Volg de weg richting Amersfoort-Centrum (= Leusderweg). Volg de Leusderweg tot aan de stadsring. Ga daar bij de stoplichten links. Vervolg de stadsring tot onder het treinviaduct. Rij door (= Amsterdamseweg) tot je aan de rechterhand de Gamma ziet. Rij bij de Gamma de ventweg van de Amsterdamseweg op. Rij door tot je bij het fitnesscentrum bent. Sla dan rechtsaf het pad op tussen het fitness centrum en de Kwantum. Je rijdt nu de parkeerplaats op en ziet ons gebouw aan uw rechterzijde.

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Amersfoort ben je met buslijn 74 richting Soest in nog geen 15 minuten bij het opleidingscentrum. Kijk voor reisadvies op 9292ov.nl
Neemt stadsbus 1 richting Soesterkwartier, stap dan uit op de Noordewierweg bij halte Emmauskerk. Vervolg de weg via de looproute, zie beschrijving en kaartje hieronder.


Looproute vanaf station Amersfoort CS (= 20 minuten)

route amersfoort (2)Je neemt de achteruitgang (= Piet Mondriaan plein) en loopt rechtdoor een klein straatje/fietspad in (=Hendrik Jan Wolter pad). Aan het einde van het straatje linksaf de Soesterweg in lopen. Neem de 3e zijstraat rechts (= Paulus Borstraat) en loop deze uit tot een grote straat (= Noordewierweg). Steek deze weg over, ga links en direct rechts de Dollardstraat in. Deze straat met de bocht naar links blijven volgen tot de kruising met de Merwedestraat. Daar rechtsaf het fietspad volgen tot de stoplichten bij de grote weg (= Amsterdamseweg). Deze weg oversteken en vervolgens naar links langs de Gamma doorlopen tot het fitnesscentrum. Sla na het fitnesscentrum rechtsaf het pad tussen het fitnesscentrum en de Kwantum in. Je loopt nu de parkeerplaats op en je ziet ons gebouw aan de rechterzijde.