Adres en route Hoorn

locatie_hoorn

MAMZ! ACADEMY
Keern 33E
1624 NB Hoorn (Noord-Holland)

Hoofdlocatie Hoorn
De opleidingen en bijscholing van MAMZ! Academy worden gegeven in het voormalig rijkslandbouwproefstation uit eind 1800 begin 1900. De locatie is nabij het centrum van Hoorn, op loopafstand van het station.

 

Routebeschrijving
Het opleidingscentrum is uitstekend bereikbaar per trein en auto. Vanaf het station is het 10 minuten lopen en vanaf de snelweg (A7) twee minuten rijden. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Hoorn ligt ongeveer 25 minuten per auto van Amsterdam. Het gebouw staat op de hoek van de kruising Keern/Provincialeweg (N 506).
Neem vanaf de A7 de afslag Hoorn. Vanaf de provinciale weg (N 506) bij de stoplichten rechts afslaan naar het Keern, richting centrum. Neem meteen de eerste afslag rechts de stoep op (nog voor Heddes) tussen twee stenen muurtjes door. De ingang bevindt zich bij de tweede trap. Aanbellen bij de bovenste bel: shiatsupraktijk ‘Balans Natuurlijk’. Klik hier voor routewijzer: http://www.nl.map24.com/.

Met het openbaar vervoer en looproute
Verlaat het NS Station Hoorn aan de achterzijde, steek de parkeerplaats over naar de Van Dedemstraat en ga daar naar links. Bij de kruising met stoplichten ga je rechtsaf het Keern op. Na ca. 150m is aan de linkerkant Keern 33. Het gebouw is te herkennen aan de trapgevels. De ingang bevindt zich bij de tweede trap. Aanbellen bij de bovenste bel; shiatsupraktijk ‘Balans Natuurlijk’. Op nog geen 2 minuten lopen is de bushalte Keern/Van Dedemstraat.