Bijscholing – Nazwangerschapscursus

iStock_000002049290XSmall

Geef je zwangerschapscursussen of begeleid je vrouwen rondom de zwangerschap? En wil je graag je kennis verbreden als het gaat om hoe je vrouwen kunt ondersteunen met hun herstel na de bevalling? Dan is deze cursus wellicht een mooie aanvulling voor jou.

Wat leer je?

In de cursus leer je oefeningen en strekkingen ter ondersteuning van het herstel na de bevalling. Er komen oefeningen aan bod die vrouwen direct na hun bevalling thuis kunnen doen en oefeningen waarmee ze vier tot zes weken na hun bevalling kunnen starten. Hierbij kun je denken aan oefeningen voor de bekkenbodem, buik en rug. De oefeningen zijn gebaseerd op oosterse en westerse beginselen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het vinden van een nieuwe balans voor vrouwen na de bevalling.

Theorie en praktijk

– Oosterse en westerse kennis wordt verenigd in twee zeer praktisch ingerichte dagen.
– Basiskennis over voorkomende problemen na de bevalling en wat daarbij te adviseren.
– Bewustzijns- en ontspanningsoefeningen ter bevordering van de innerlijke balans en verbinding met het veranderde lichaam.

Planning 2018 in Amersfoort
dag 1: maandag 5 maart 10:00 – 16:00 uur
dag 2: maandag 26 maart 10:00 – 16:00 uur


Wat kan je na de cursus?

Na de cursus kan je een nazwangerschapscursus geven ter ondersteuning van herstel na de bevalling. Je ontvangt een certificaat van de gevolgde cursus.

Aanmelden

Meld je hier aan